Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Saturday, 23 February 2013

Lasagna cu varza


Zilele trecute m-am gandit sa ma scap de foile de lasagna, dar nu aveam chef de nimic cu carne.
Asa ca am facut cu varza.A iesit deosebit de buna, va spun si voua cum am facut.




Ingrediente
- un pachet foi lasagna
- o varza
- 250 g branza dulce light, fara grasime
- foi de dafin, marar, patrunjel, boia
- sare, piper
- 2 oua


Pentru inceput, pui apa cu 2 linguri de lapte la incalzit. Cand e fierbinte, adaugi foile de lasagna si le lasi putin, la oparit. Apoi iei de pe foc. Nu trebuie sa fie fierte, doar inmuiate



Intre timp, calesti varza. Toci marunt varza ca pentru varza calita, eu folosesc robotul de bucatarie. Pui la calit, pe foc, cu 2 linguri ulei de masline, sare, piper, o lingura boia si 2-3 foi de dafin.
Amesteci continuu pana varza e aproape gata.Cand e buna, o iei de pe foc si amesteci bine cu branza dulce.









Ungi o tava cu unt si faina, si pui un strat de lasagna (pe care sa o iei cu grija. Chiar daca se mai rupe, nu e bai, le pui una langa alta). Al doilea strat varza, apoi iar lasagna, pana cand se termina varza. Ideal al fi ultimnul strat sa fie lasagna.


Bati ouale si le pui deasupra, si pui la cuptor cam 30 minute. Te orientezi, gusti foile de lasagna sa fie moi si bune.


Deosebit de bun, va recomand si voua!

No comments:

Post a Comment