Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Tuesday 26 February 2013

Spanac cu paste


Astazi nu stiam ce sa fac repede de mancare, si sa fie si fara carne. Aveam o punga de spanac congelat, dar era cam putin, asa ca am decis sa combin cu paste. A iesit ceva foarte bun, va recomand si voua.



Ingrediente
- o punga de 250 g spanac congelat
- 3 catel usturoi
- o cana lapte
- o lingura faina
- 1 ou
- paste fainoase, de care aveti

Am pus pastele la fiert, si apoi am pregatit spanacul.



Pui la calit intr-o lingura ulei usturoiul taiat marunt, apoi spanacul congelat si putina apa. Las pe foc pana se topeste spanacul congelat. Dupa ce e fiert, adaug lingura de faina si laptele si amestec bine. Dupa ce e bun la gust, adaugi oul intreg si amesteci bine.



Mai lasi cam 15 minute pe foc, apoi amesteci cu pastele fierte si scurse de apa.



Delicios, pofta buna!

No comments:

Post a Comment