Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Monday 18 February 2013

Cous cous cu legume coapte


Nu stiu cum de nu am mai gatit cous cous pana acum. Retete pe net... multe. Am cautat in schimb sa adaptez mai multe retete gusturilor noastre, asa ca a iesit o combinatie foarte buna, pe care v-o spun si voua.



Ingrediente:

Pentru cous cous:
- 250 g cous cous
- 2 cuburi cu aroma de vita

Pentru legume:
- 1 ardei
- 3 cartofi mici
- 2 cepe
- 2 morcovi
- un sfert de telina
- o rosie
- un dovlecel
- sare, boia, patrunjel


Am taiat marunt legumele si le-am pus in tava cu hartie de copt, la cuptor. Am pus peste doar sare, putina boia si patrunjel.



Intre timp, am pus la fiert 2 l apa cu 2 cuburi cu aroma de vita. Dupa ce a inceput sa fiarba, am pus intr-un vas inalt peste cous cous si am lasat sa se umfle cous cous-ul.




Am servit pur si simplu legumele peste cous cous , si cu friptura, si a fost delicios!
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment