Ieri am vrut sa fac ceva usor langa traditionala masa de sambata cu peste, asa ca aveam un broccoli numai bun pentru o supa delicioasa. Uite cum am facut supa:
Ingrdiente:
- un broccoli destul de mic
- 2 cepe verzi
- 3 catei usturoi maricei
- sare, piper, patrunjel
- o lingura smantana
- zeama de la o lamaie
Am pus broccoli la fiert taiat in buchetele mai mici si am lasat panaa devenit mai moale, nu fiert complet.
Dupa ce a fiert, am scurs apa in alt vas si am pasat cu blenderul.
Intre timp am pus la calit in putin unt ceapa si usturoiul maruntite, si am pus peste broccoli impreuna cu lingura de smanatana.
Am mixat totul, adaugand pe rand apa scursa de la fierberea broccoli-ului pana devine o pasta omogena.
Am mai pus 5 minute la foc mic, am pus parunjel si am servit, cu ce altceva, cu ulei de dovleac si crutoane.
Yammy!!
No comments:
Post a Comment