Tuesday, 12 February 2013
Chiftele din conopida
Am vazut intr-o revista chiftele de conopida,si aratau foarte bine. In plus, aveam o conopida care incepea sa nu mai arate prea bine, asa ca ... sincronizare perfecta.
Va spun si voua cum am facut;
Ingrediente:
- o conopida destul de mica
- o ceapa
- 3 oua
- marar, sare, patrunjel
- o lingura bulion de vita de care se pune la supe
- pesmet cat incape, pentru a face consistenta compizitia
Am pus la fiert conopida spalata si taiata cat de cat in apa cu sare si putin lapte.
Intre timp, intr-un vas am pus ouale, ceapa rasa pe razatoarea mica si condimentele.
Dupa ce a fiert conopida, am amestecat cu mixerul, apoi am combinat cu restul ingredientelor. Am adaugat treptat pesmet pana ce compozitia a devenit omogena.
Am prajit in tigaie, ca si la chiftelele obisnuite.
Am mancat cu mancare de linte
Pofta buna iti doresc!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment