Nu stiu de ce fac ciorba de perisoare din an in pasti. Dar astazi mai aveam putina carne tocata in congelator ramasa de la sarmale si am vrut sa o valorific.
Ingrediente;
- carne tocata: 200 g
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- jumatate de gulie
- pastarnac
- o ceapa
- 1 cartof
- 2 linguri orez
- 1 lingura pasta de rosii
- 1 lingura zarzavat de ciorbe
- 1 lingura zeama de lamaie
- patrunjel
Cureti si toci marunt toate legumele si le pui la fiert in apa cu sare si o lingura de pasta de rosii.Eu am avut si zarzavat de ciorba, asa ca am pus si de acolo o lingura.
Dupa ce au inceput sa fiarba, am adaugat carnea tocata facuta mingiute si am lasat la fiert.
Dupa ce au fiert toate ingredientele, am oprit focul,m am adaugat o lingura de zeama de lamaie si patrunjelul si am lasat acoperit sa se intrepatrunda gustul.
Am mancat cu iaurt si a fost foarte bun. Pofta buna si tie!
No comments:
Post a Comment