Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Friday, 7 December 2012

Sos de ciuperci cu patrunjel


Zilele trecute am facut un sos bun de ciuperci pe care vreau sa ti-l zic si tie.Merge foarte bine impreuna cu cartofi piure sau natur, sau cu orice iti place tie.



Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 500 ml supa, sau apa amestecata cu vegeta
- doua linguri ulei masline
- 50 g faina
- 150g smantana
- o legatura patrunjel verde
- sare, piper

Speli ciupercile si le tai foarte marunt.Intr-o tigaie pui uleiul si ciupercile si le lasi la inabusit amestecand din cand in cand.


Adaugi intre timp si ┼Ťarea si piperul. dupa ce sunt aproape facute, adaugi faina, smantana si treptat, putin cate putin, zeama de la supa amestecand sa nu faca gogoloase.


La sfarsit adaugi patrunjelul.
Deosebit de bun!
Pofta buna!A

No comments:

Post a Comment