Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Friday, 7 December 2012

Broccoli cu macaroane


Mereu sunt in cautare de moduri noi de a prepara broccoli.Am vazut reteta asta intr-o revista romaneasca, si am adaptat-o supa gustul meu.




Ingrediente:
- o capatana mai mare de broccoli
- o punga de macaroane (merg si spaghette, orice ai in casa)
- o capatana usturoi
- o ceapa mica
- o lingura unt
- o lingura smanatana
- o lingura ulei masline
- un iaurt simplu mic
- sare, piper, patrunjel
- 100 g branza sarata

Tai marunt buchetelele de broccoli, le speli bine si le pui la fiert impreuna cu macaroanele si putina sare.Dupa ce s-au fiert, le scurgi de apa, lasand totusi cam 100 ml apa.(scurgi apa fara strecuratoare, asa ca o sa ramana oricum ceva apa)



Intre timp faci sosul. Pui la calit usuroiul si ceapa intr-un vas cu o lingura de ulei de masline. Usturoiul si ceapa le dai pe razatoare, ca sa se intrepatrunda mai bine gusturile.Adaugi si lingura de unt si o lasi sa se topeasca.


iei de pe foc si adaugi smanatna, iaurtul si branza rasa. Poti adauga si o lingura de maioneza daca ai. Adaugi piper si patrunjel tocat si torni peste macaroane si broccoli.
Chiar daca arata mai sec, te asigur ca este foarte bun.
Iti doresc pofta buna!

No comments:

Post a Comment