Astazi mi-au iesit mai bune ca de obicei snitelele, asa ca vreau sa iti dau si tie ideea, sa faci.
Am facut din carne de porc. Nu mancam prea des carne de porc, dar la snitele merge foarte bine.
Ingrediente:
- 1 kg carne porc
- 2 oua
- o cana pesmet
- sare, piper
- o lingura lapte
- ulei
Se taie felii muschiul cand inca e putin congelat, ca sa se taie bine.
Bat bine fiecare felie de carne si le asez pe farfurie una peste alta. Pe una pun sare, pe alta piper. Fiind una peste alta, in final fiecare felie o sa aiba pe o parte sare si pe cealalta piper.
Intr-o farfurie bat ouale amestecate cu lingura de lapte, iar in alta farfurie pregatesc pesmetul.
Pun tigaia la incins si trec fiecare felie de carne prin ou, si la sfarsit prin pesmet, apoi in tigaie la rumenit. Trebuie sa faci exact in ordinea asta daca vrei sa iti iasa crocante.
Am servit azi cu spanac, dar de cele mai multe ori mancam cu piure sau pilaf de orez.
Pofta buna sa ai!
No comments:
Post a Comment