Pana anul asta nu am facut deloc mancare sau ciorba doar din morcovi. Am avut mereu impresia ca o sa iasa dulce, prea dulce. Dar s-a dovedit ca are un gust chiar f bun. Va recomand si voua, se prepara simplu si repede
Ingrediente:
- 1 kg morcovi
- o capatana usturoi
- o jumatate de linguirita boia de ardei dulce
- o lingurita busuioc maruntit
- o lingurita patrunjel maruntit
- 2 foi de dafin
- o lingura pasta de rosii
Se pune intr-o oala putin ulei, morcovii taiati, boia, usturoi pisat si busuioc.
Se caleste cam 5 minute. Se acopera apoi cu apa si se adauga sare, pasta de rosii si foile de dafin.
Lasi sa fiarba pana cand iti place cat de fierti sunt morcovii. Daca vrei sa iasa mai gros, adaugi o lingura de faina si amesteci bine.
Dupa ce e gata, adaugi patrunjelul. Gata :) Iti doresc pofta buna!
imi place,fara carne dar gustos(buni)
ReplyDelete