Thursday, 27 December 2012
Supa crema de ciuperci
Dupa cum v-am tot batut la cap, gatiti ciuperci, ca sunt sanatoase si slab calorice.
Astazi, dupa excesele de Craciun, am optat pentru supa crema de ciuperci, si a iesit mai buna ca niciodata, asa ca va spun si voua cum am facut.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci, neaparat proaspete, nu conserva
- 1 morcov
- o ceapa
- o lingura vegeta
- patrunjel
Speci bine ciupercile si le pui la calit in putin ulei de masline. Amesteci din cand in cand.
Lasi cam 20 minute, apoi iei de pe foc si versi apa pe care au lasat-o, daca nu cumva s-a evaporat. Mai pui putin ulei si adaugi ceapa data pe razatoarea mica, si morcovul la fel, dat pe razatoare. Mai pui putin la calit, cam 10 minute.
Adaugi apoi apa, sare, piper si lasi la fiert.
Dupa ce s-au fiert ciupercile, cam 15 minute ar trebui dupa ce incepe sa fiarba, iei de pe foc.
Pui mare parte din apa de supa in alt vas si cz blenderul pasezi legumele din oala. Adaugi apa incet incet, mai adaugi patrunjel si lasi sa mai dea in foc. Adaugi acum si vegeta.
Noi am mancat cu un soi de crutoane:
Deosebit de bun, pofta buna iti doresc!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment