Thursday, 27 December 2012
Spaghetti bolognese
Astazi mi-a fost pofta de spaghetti, si cum aveam un borcan de sos a fost comod de pregatit.
Intotdeauna folosesc un sos din comert ca baza pentru sos, are o aroma aparte.
Ingrediente:
- 500 g spaghetti
- 1 borcan sos
- o ceapa
- 200 g salam sau sunca (eu am facut cu salam)
- o lingura pasta de rosii
- optional o lingura de bulion de vita
- o lingura busuioc
- o lingura patrunjel
- sare, piper
- o frunza de dafin
Pui apa cu sare la fiert, si cand da in clocot adaugi spaghetele. Pana se fierb, pregatesti sosul.
Tai marunt salamul si il pui la rumenit in putin ulei de masline, busuioc, sare, piper si frunza de dafin. Dupa ce s-a rumenit adaugi sosul de la borcan si lingura de pasta de rosii. Daca vrei mai moale, mai completezi cu apa.
Servesti imediat, ca e bun cald. Pofta buna!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment