Ok, ouale umplute sunt chiar grele la stomac. Dar e mancarea preferata a fiului meu, asa ca, orice am face, trebuie si oua umplute! ;)
Am facut cateva, din 8 oua, doar putin, e pofta.
Ingrediente;
- 8 oua
- o conserva pateu
- maioneza
- mustar
- 50 g unt
- sare, piper, patrunjel
Pui ouale la fiert, eu am lasat 8 minute dupa ce au inceput sa fiarba, sa fiu sigura ca sunt fierte tare si lasi la racit.
Cureti de coaja si tai ouale in doua, punand galbenusul deoparte, in alt vas. Asezi ouale pe platou taind putin de pe fund, cat sa stea in picioare- Ce crestezi pui in acelasi vas cu galbenusurile
Peste galbenusuri, adaugi pateul, sare, piper,mustar si amesteci bine, sa se faca o pasta omogena. Umpli ouale cu pasta si ornezi cu patrunjel.
Pofta buna si La multi ani!
No comments:
Post a Comment