Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Sunday, 4 November 2012

Ciorba de fasole cu coaste afumate


Nu e romanca sa nu stie sa faca o ciorba de fasole :) Eu va spun ce condimente pun eu in ea, sa va dau idei.




Ingrediente:
- 1kg fasole uscata
- 1kg coaste afumate
- un catel usturoi
- o ceapa
- o lingurita busuioc
- o legatura leustean
- o lingurita boia dulce
- 2 morcovi

Eu fierb fasolea in pala sub presiune, dupa ce o las cateva ore la inmuiat- niciodata prea mult, pentru ca mereu uit. O pun la fiert direct cu morcovii taiati rondele si cu coastele afumate taiate, si o las cam 35 minute.

Dupa ce e fiarta, prajesc separat ceapa data pe razatoare si usturoiul in putin ulei si cu boia. Dupa ce a devenit sticloasa, o adaug peste ciorba. Adaug busuiocul si leusteanul si mai dau o data in clocot.
Servim binenteles cu salata de ceapa cu ulei de dovleac :)




Super bun!

No comments:

Post a Comment