Tuesday, 23 October 2012
Friptura
Sunt sigura ca ai facut si ai tot facut carne la tava. Eu iti spun acum cum o fac eu si ce condimente folosesc, poate iti dai idei.
Ingrediente:
- carne porc
- o lingura busuioc maruntit
- o capatana usturoi
- o lingura oregano
- o lingura patrunjel maruntit
- o lingura boia de ardei
- o lingura ulei masline
- sare, piper dupa gust
Carnea o tai cand e inca putin inghetata, ca sa se taie bine. Crestez putin in mijlocul ei si pun acolo cate o bucata de usturoi si putina boia. Celelalte condimente le adaug langa, in tava. la sfarsit adaug apa cat sa nu acopere carnea, si adaug uleiul imprastiat pe toate bucatile.
noi am servit cu tocana de morcovi facuta ca aici:
http://codingfood.blogspot.co.at/2012/09/mancare-de-morcovi.html
doar imbunatatita cu oregano. Foarte foarte bun
Pofta buna!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment