Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Saturday 15 September 2012

Tocanita aromata de pui





Ingrediente:
- un piept de pui
- o capatana usturoi
- o lingura patrunjel(daca ai usact, proaspat pui o legatura tocata)
- o lingura busuioc tocat
- o lingura oregano
- o ceapa (eu am folosit verde)
- o lingura faina
- 4 linguri pasta de rosii
- optional ienibahar, cateva boabe


Eu am folosit un piept de pui, pe care l-am fiert in supa. Tu poti sa fierbi separat, in alta oala

Se pune intr-o cratita putin ulei, patrunjel, busuioc, oregano, usturoi si ceapa. Se caleste putin, apoi se adauga pieptul de pui maruntitsi se mai calestre mestecand continuu inca 5 minute.
Adaugi lingura de faian amestecand bine, pasta de rosii si putina apa. Mesteci continuu sa formezi o pasta omogena.Daca ai ienibahar, pui si ienibaharul acum.
Trebuie sa fiarba cam 10 minute, ai grija sa amesteci continuu sa nu se prinda
Daca e prea gros pentru gustul tau,mai adaugi apa. Pui sare, piper dupa gust.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.
Super bun!

2 comments: