Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Thursday 6 September 2012

Impletituri cu branza si mustar




Ingrediente blat:
- 450 g faina
- un varf de cutit de sare
- 275 g unt
- 300 ml apa

Ingrediente impletituri:
-150 g branza/cascaval
- 3 linguri mustar
- 1 ou batut
- optional o lingurita chimen

     Pentru blat:  se amesteca toate ingredientele pana cand obtii o pasta omogena. La nevoie mai adaugi puina faina, si se pune la frigider pentru 30 minute.Dupa 30 minute scoti din frigider si intinzi.
      Ungi o jumatate de foaie cu mustar, iar pe cealalta jumatate pui cascavalul ras.
Se impatureste in doua, astfel incat partea cu mustar sa vina peste cea cu cascaval

       Se taie felii, care se invart putin in mana(asta ca sa aiba forma impletita, dar le poti lasa si asa, plate).Presari pe ele boabe de chimen si pui la frigider inca 30 minute
       Dupa 30 minute le scoti, le pui in tavi si ungi cu ou batut. Apoi le pui la cuptor (eu am pus la 200 g) pentru aprox 45 min. (depinde de cuptor, vezi sa fie rumene).
Eu le-am mancat la micul dejun, cu lapte sau ceai.
Pofta !



1 comment: