Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Friday, 9 August 2013

Ardei copti

Am ramas zilele trecute cu o gramada de ardei in frigider, care incepeau sa se invecheasca, asa ca mi s-a facut pofta de ardei copt.
Nu stiu cum il faci tu, la mine a iesit bun si iti spun si tie



Ingrediente:
- ardei grasi: cati ai
- 200 g ulei
- 3 linguri de apa
- o lingura otet
- un catel usturoi

Am pus ardeii la copt in tava, in cuptor.


Intre timp faci zeama: cureti usturoiul si il tai marunt intr-un castron.
Adaugi uleiul, apa, otetul, si un pic de sare.Le lasi asa sa se intrepatrunda gustul.




Cand s-au copt ardeii ii scoti, ii cureti de coaja, si ii pui in castronul cu zeama facuta. Ii lasi asa macar o ora.
Noi am servit cu peste la gratar, dar poti cu orice carne.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment