Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Sunday, 2 December 2012

Ardei umplut


Astazi am facut ardei umpluti. E o alternativa mult mai gustoasa si mai usor de preparat la sarmale, dupa gustul nostru.



Ingrediente:

- 1 kg ardei capia (astia aratau mai normal, nu de plastic)
- 1 kg carne tocata de vita
- o cana de orez
- o lingura soia granule
- un morcov
- o lingura busuioc, o lingura patrunjel
- cateva fire leustean
- 3,4 foi de dafin
- 4,5 linguri pasta de rosii
- sare, piper

Scoti cotorul de la ardei si ii speli bine.


Pregatesti amestecul: amesteci carnea tocata cu lingura de soia, orezul spalat bine, sare, piper, busuioc si patrunjel.


Umpli fiecare ardei cu compozitia si asezi intr-o oala mai mare impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugi pasta de rosii si leusteanul, apoi acoperi cu apa si pui la foc.


Dureaza ceva, cam o ora.Gusti cate putin din compozitie sa vezi daca e gata, si completezi din cand in cand cu apa daca trebuie.


Pofta buna!!

No comments:

Post a Comment