Sunday, 2 December 2012
Ardei umplut
Astazi am facut ardei umpluti. E o alternativa mult mai gustoasa si mai usor de preparat la sarmale, dupa gustul nostru.
Ingrediente:
- 1 kg ardei capia (astia aratau mai normal, nu de plastic)
- 1 kg carne tocata de vita
- o cana de orez
- o lingura soia granule
- un morcov
- o lingura busuioc, o lingura patrunjel
- cateva fire leustean
- 3,4 foi de dafin
- 4,5 linguri pasta de rosii
- sare, piper
Scoti cotorul de la ardei si ii speli bine.
Pregatesti amestecul: amesteci carnea tocata cu lingura de soia, orezul spalat bine, sare, piper, busuioc si patrunjel.
Umpli fiecare ardei cu compozitia si asezi intr-o oala mai mare impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugi pasta de rosii si leusteanul, apoi acoperi cu apa si pui la foc.
Dureaza ceva, cam o ora.Gusti cate putin din compozitie sa vezi daca e gata, si completezi din cand in cand cu apa daca trebuie.
Pofta buna!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment