Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Sunday, 4 November 2012

Tarta de lamaie


Am vazut asta intr-o revista si arata chiar spectaculos. Am facut si eu, si ce sa spun, nu e chiar spectaculos, dar e un desert foarte bun si mai lejer. Va recomand si voua, pentru cand nu vreti ceva foarte dulce




Ingrediente
- 250 g blat de tarta cu lamaie. Gasiti reteta aici:
http://codingfood.blogspot.co.at/2012/11/blat-de-tarta-cu-lamaie.html

- 1 ou
Crema:
- 4 oua
- 175 g zahar
- 150 g frisca(aici ar merge si ceva crema de vanilie, dar mie mi-a fost lene sa fac)
- 3 lamai
- 1 portocala
- zahar pudra si putina frisca pentru ornat

Temperatura cuptor:190 grade la blat, 150 grade dupa ce pui umplutura

Dupa ce ai preparat blatul si l-ai lasat, cum ti-am scris acolo, jumate de ora in frigider, il intinzi si il pui intr-o forma de tarta.



Pui la cuptor 20 minute.



Scoti de la cuptor, adaugi oul batut si pui la loc inca 20 minute.

Intre timp faci umplutura.Intr-un vas inalt adaugi ouale, frisca, zeama de la portocala si lamai, zaharul. Amesteci cu mixerul, nu trebuie sa iasa prea solida.



Scoti blatul copt de la cuptor si adaugi umplutura. Nu iti fa griji, se intareste in cuptor.

Lasi pana cand vezi ca umplutura e cat de cat intarita si rumenita - chestie de gusutri.


Scoti de la cuptor, scoti din forma si ornezi cu zahar pudra si frisca.
Pofta buna!



1 comment:

  1. a-ti avut un meniu foarte usor si foarte hranitor .Felicitari(buni)

    ReplyDelete