Dulciurile imi place sa le fac dupa retete germane, dar mancarea... nu e nicaieri ca a noastra. Am uitat cu totul de la o vreme de musaca. De orice fel. Asa ca astazi am decis sa fac musaca de ciuperci.
Necesita putina pregatire, dar rezultatul e delicios.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- 2 cepe
- 500 g ciuperci
- 2 oua
- 100 g cascaval
- 100 g smanatana
- o legatura patrunjel
Pui cartofii la fiert in coaja cam 15 minute, nu mai mult.
Intre timp, pui intr-o ala la rumenit ceapa si ciupercile taiate felii cat mai mici. Amesteci ciupercile pana sunt aproape gata. Adaugi si sare in oala.
Dupa ce s-au fiert cartofii, cureti de coaja si, intr-un vas termorezistent pui un rand de cartofi, unul de ciuperci pana cand nu mai ai de nici unele. Intre straturi poti pune si patrunjel maruntit.
Pui la cuptor pentru 15-20 minute.
Scoti de la cuptor, torni ouale batute amestecate cu cascaval si smantana deasupra, si pui iar la cuptor 15 minute.
Noi am mancat cu pulpe de pui grill.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment