Salata ciperci, ardei, carne

Salata ciperci, ardei, carne
Recomandarea de azi:salata de cipuerci, arder si carne

Friday, 28 September 2012

Paste cu sunca si cascaval




Astazi am avut chef sa fac paste, dar m-am saturat sa le fac doar cu branza sau cu sos Bolognese. Asa ca am incercat ceva ce nu am mai gatit de mult

Ingrediente:
-1 kg paste fainoase mai mari (melcisori, penne, etc)
- o lingura margarina
- 1 ou
- 2 felii cascaval
- 3 felii sunca
- o felie branza telemea
- optional o lingura smanatana

Se maruntesc cascavalul, branza si sunca.

Separat fierbi pastele fainoase.


Dupa ce au fiert si le-ai scurs, le adaugi peste ingredientele taiate. Adaugi o lingura de margarina, oul batut si amesteci.
Pui la cuptor pentru 20 min, sa se topeasca cascavalul si sa se faca oul.



Daca esti fan smanatana, poti pune putina smatana desupra.

Super bun! Pofta!

No comments:

Post a Comment